CHP VEKİL ADAYI YAZGAN: GENÇLER BİZİMLE GÜLECEK

 


SeçkinHaberTv- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, Millet İttifakı iktidarında Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde gençlerin tüm sorunları çözeceklerini ve hiçbir öğrencinin barınma sorunu yaşamayacağını söyledi.
CHP Edirne Milletvekili Adayı Ahmet Baran Yazgan, milletvekilliği döneminde gençlere yönelik gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Gençlerin yeni umudunun Millet İttifakı ve Kemal Kılıçdaroğlu olduğunun altını çizen Yazgan, “Gençler artık rahat bir şekilde yaşamak istiyor. Gelecek kaygısıyla, atanamama korkusuyla bir ömür geçirmek istemiyor. Mevcut iktidar çalmaya kalksa da bizim en büyük vaatlerimizden biri kamuya girişte artık mülakat olmayacak. Herkes aldığı puanla istediği yere atanacak ve bundan böyle hiçbir gencimiz gelecek korkusu yaşamayacak. Gençlerimiz ülkesinde mutlu olacak ve bu toprakların evlatları olarak hizmet edecekler. Elbette ihtiyaç sahibi gençlerimiz ve öğrencilerimize yönelik de birçok çalışmayı hayata geçireceğiz. Burs isteyene burs, eğitimiyle ilgili malzeme isteyen malzeme desteği vereceğiz. Teknolojinin her türlü imkanından gençlerimizin faydalanmasını sağlayacağız. Yurt dışı eğitimleriyle gençlerimizi dünyaya daha farklı bir pencereden bakmalarını sağlayacağız. Devletimizin tüm imkanlarını gençlerimiz için seferber edeceğiz. Bugünün gençlerini geleceğe güven ve mutlulukla CHP iktidarında Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde birlikte hazırlayacağız” dedi.
Gençlerin ve üniversite öğrencilerin en büyük sorunlarından birinin de barınma ve yurt sorunu olduğunu ifade eden Yazgan, “Bundan sonra hiçbir öğrencimiz barınma sorunu yaşamayacak. Yurtların yetersiz olduğu illerimizde yeni yurtlar yaparak öğrencilerimizin hizmetine sunacağız. İlk araçlarını ÖTV olmadan almalarını sağlayacağız. Gençlerimizin bugün kurduğu ve mahrum kaldığı hayallerine bizler kavuşturacağız. Gençler bize güveniyor. Bizde gençlere güveniyoruz. Onları mutlu olmaları için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz.” diye konuştu.