İYİ Partili Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin'den Genel Başkan Akşener'in Edirne Ziyaretine Övgü


SeçkinHaberTv- EDİRNE - İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, Genel Başkan Meral Akşener'in Edirne ziyaretini memnuniyetle değerlendirdi. Trakya Bölgesi İstişare Toplantısı kapsamında Edirne'de gerçekleşen buluşmada, Genel Başkan Akşener, partililere ve vatandaşlara hitap etti.

Başkan Engin, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'i Trakya Bölgesi İstişare Toplantısı kapsamında Edirne'mizde ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduk." ifadelerini kullanarak, toplantının önemine ve Edirne'nin ev sahipliği yapmasının gururunu vurguladı.

Toplantıya Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale İYİ Parti il başkanları, ilçe teşkilatları, milletvekilleri ve belediye başkanları katıldı. Engin, "Bu toplantımıza iştirak eden tüm partililere çok teşekkür ederim." dedi.

Genel Başkan Meral Akşener, toplantıda yaptığı konuşmada, CHP bünyesinde görev yapan siyasetçilere eleştirilerde bulundu ve "15 milletvekili mevzusunu söyleye söyleye geziyorlar, biz bunun eğer ödemesi varsa, İstanbul ve Ankara'yı hediye ederek kendilerine ödedik. Halen alacaklıyız." ifadelerini kullandı. Akşener ayrıca, parti olarak ittifak sisteminden vazgeçtiklerini de dile getirdi.

İYİ Parti Edirne İl Başkanı Alpay Alpagut Engin, Genel Başkan Akşener'in bu açıklamalarını ve Edirne ziyaretini, partinin bölgedeki gücünün bir göstergesi olarak değerlendirdi.