FETHİYE BAŞKAN ADAY ADAYI DEMİR’E MUHTARLARDAN TAM DESTEK

SeçkinHaberTv- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Başkan  Aday Adayı, Mehmet Demir 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarları dinleyen sıkıntı ve talepleri not alan Demir, muhtarların vatandaş ile belediye arasında köprü görevi gördüğünü ifade ederek, muhtarların önemine vurgu yaptı.
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde CHP’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Mehmet Demir, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda muhtarlarla buluştu. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen programda muhtarların gününü kutlayan Demir, muhtarların demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğuna dikkati çekti.
Vatandaşa hizmet gitme noktasında muhtarlara önemli görevler düştüğünü belirten Demir, “Muhtarlarımız, bulunduğu mahalle ve köyde yaşayan vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracılık rolü üstleniyor. Bu da özellikle belediyelerin mahallelere daha hızlı hizmet gitmesini sağlıyor. Aynı zamanda da muhtarlar çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel unsurlarından birisidir. Muhtarlar biz siyasetçilerin en yakın çalışma arkadaşlarıdır. Ben katılımlarından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Fethiye’ye hizmet noktasında inşallah hep birlikte çalışacağız” dedi.