VEKİL HALICI SORU ÖNERGESİ VERDİ İDARİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

SeçkinHaberTv- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta Milletvekili H. Yalım Halıcı, Isparta'daki KYK yurdunda öğrencilere verilen hijyenik olmayan yemekleri Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a sormuştu. Bakan Bak, Vekil Halıcı'nın söylemiyle birlikte idari soruşturma başlatıldığını belirtti.

Vekil Halıcı, Isparta'daki KYK yurdunda öğrencilere verilen hijyenik olmayan yemekleri Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a sormuştu. Bakan Bak, Vekil Halıcı'nın soru önergesiyle birlikte idari soruşturma başlatıldığını belirtti. Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Vekil Halıcı, bu işin takipçisi olacağını ifade ederek:" Yemeklerinde böcek, kurt ve eldiven parçaları çıkan ve buna tepki gösteren öğrencilerin yurttan atılmakla tehdit edildiği Isparta Mihri Hatun KYK Kız Öğrenci Yurdu ve yönetimi ile ilgili Meclis Başkanlığına soru önergesi vermiştim.

Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Mihri Hatun Kız Öğrenci Yurdu'nda çekilen görüntüler hakkında bugün idari soruşturma başlatıldığı bildirildi. Gelişmeleri ve öğrencilerin haklarını savunarak takip etmeye devam edeceğim." dedi.