Başkan Özkan Güneç’ten 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı


SeçkinHaberTv- Gelecek Partisi Bolu Kurucu İl Başkanı Özkan Güneç, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.

Başkan Güneç mesajında, Atatürk’ün eşsiz mücadelesi ve kurduğu cumhuriyetin önemine değinerek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk, sadece bir lider değil, aynı zamanda çağ açıp kapatan bir devrimcidir. Kendisi ve silah arkadaşları, milletimizin kaderini değiştirmiştir” dedi.

“Atatürk’ün bizlere bıraktığı en büyük miras, bağımsızlığımız ve cumhuriyetimizdir. Onun yol göstericiliğinde, kurduğu cumhuriyeti yüceltmek ve gelecek nesillere taşımak bizlerin en önemli görevidir.” diyen Güneç, tüm Türk milletini Atatürk’ün fikirlerine sahip çıkmaya ve onun izinde yürümeye davet etti.

Özkan Güneç, mesajını şu sözlerle tamamladı: “Bugün, Mustafa Kemal Atatürk’ü ve onun kahraman silah arkadaşlarını, kurdukları cumhuriyetin ve kazandırdıkları bağımsızlığın bilinciyle rahmetle ve dua ile anıyoruz. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyor, manevi huzurlarında minnettarlığımızı sunuyoruz.”