BAŞKAN ADAY ADAYI ULUGÖL, MİLLETVEKİLLERİ ENGİN ATALAY VE MUSTAFA SARIGÜL İLE GÖRÜŞTÜ


SeçkinHaberTv- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenimahalle Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Ulugöl, Yenimahalle’den sorumlu CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile bir araya geldi.

CHP Yenimahalle Belediye Başkan Aday Adayı Erhan Ulugöl, Yenimahalle ile ilgili seçim raporu hazırlayacak milletvekilleri ile görüştü. Bu kapsamda CHP İstanbul Milletvekili Engin Altay ve CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile bir araya gelen Ulugöl, projelerini ve seçimi tekrar kazanmak adına tanıtım faaliyetlerini aktardı.

“YENİMAHALLE’YE YAPACAĞIMIZ HİZMETLERDEN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Verimli bir toplantı geçiren Ulugöl, Yenimahalle adına yapılacak projelerini sıraladı. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen toplantının ardından A. Adayı Ulugöl, “Yenimahalle ile ilgili tüm projelerimizi, düşüncelerimizi vekillerimize aktardık. Tüm düşüncemiz Yenimahalle’nin nasıl daha güzel olabileceği yönünde. Seçimi kazandığımda yapacağım hizmetlerden kimsenin şüphesi olmasın. Bir Yenimahalleli olarak bölgeye ne yönde hizmet verilmesi gerektiğini çok iyi biliyorum” dedi.