Kobra Murat deste deste parayla Kapalıçarşı'ya gitti

SEÇKİNHABERTV- Ünlü şarkıcıdan çocuklarına ve torunlarına 1 milyon TL'lik pırlanta ve elmas aldı 

 

Roman müziği denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan Kobra Murat deste deste parayla Kapalıçarşı'ya gitti. Çocuklarına ve torunlarına kuyumcudan pırlanta ve elmas alan ünlü şarkıcı maddiyata önem veren sanatçılara gönderme yaparak " Bu paraları çatır çatır yemeli" dedi.

DurakMedya'da yer alan habere göre ünlü şarkıcı Kobra Murat çocukları için kuyumcuya servet ödedi. 'Kobra Murat' sahne adıyla tanınan ve servetiyle sık sık magazin gündemine gelen Murat Divandiler bu kez de deste deste parayla Kapalıçarşı'ya gidip çocuklarına değerli taşlarla süslenmiş takılar aldı. Elindeki deste deste olan paraları gösteren Kobra Murat " Evlatlarıma, torunlarıma hatıralar bırakmaya çalışıyorum. Çok güzel şeyler aldım. Bu paralar çoluğuma çocuğuma feda olsun " dedi. Ünlü şarkıcının çocukları ve torunları için 1 milyon TL'lik değerli takılar aldığı öğrenildi.


Sahte diyenlere ölçüm yaptırdı 

Kendisine yöneltilen altınları sahte eleştirilerine ise satın aldığı pırlanta ve elmasların cihazla ölçümünü yaptıran Kobra Murat " Hepsini gerçek olduğunu görsünler" dedi.

(HABER: Mustafa Barış DURAK)