Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu "Büyük Zaferin 102. Yılındayız"

SEÇKİNHABERTV- DEVA Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Dr. İrfan Karatutlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yılı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Milletvekili Dr. Karatutlu, mesajında, "Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kurtuluşunu simgeleyen bu büyük zaferin 102. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerine yer verdi.

Türk milletinin tüm imkansızlıklara rağmen milli mücadeleyi kazanarak bağımsızlığına sahip çıktığını belirten Dr. Karatutlu, "30 Ağustos Zaferi, inancın zafere dönüştüğü büyük bir kahramanlık örneği ve bağımsızlık mücadelesi olarak tarih sayfasındaki yerini almıştır" dedi.

Dr. İrfan Karatutlu, 30 Ağustos zaferinin ilhamıyla, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti için mücadele etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, "Bağımsızlık için mücadele ederek bize bağımsız bir ülke veren ecdadımızın çizdiği yolda kararlılıkla yürüyoruz. DEVA Partisi olarak, demokratik hukuk devleti prensiplerine bağlı, insan haklarına saygılı, halkımızın özgürlüklerini kullanabileceği bir Türkiye oluşturmak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, vatanımız ve bayrağımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Dr. Karatutlu, gazileri de minnetle andığını belirtti. Dr. Karatutlu, sözlerini "Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun" diyerek tamamladı.