Özgür Özel Diyarbakır'da coşkuyla karşılandı!



SEÇKİNHABERTV- Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Güneydoğu Anadolu turunun ilk durağı olan Diyarbakır’da coşkuyla karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı İsmail Akyıl,  Genel Başkanı Özgür Özel’in altı günlük Doğu ve Güneydoğu Anadolu ziyaretlerinin ilk durağının Diyarbakır olduğuna işaret ederek, vatandaşın coşkusuna dikkat çekti.  
İl Başkanı Akyıl, “CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel Doğu ve Güneydoğu Anadolu ziyaretleri kapsamında, akşam Diyarbakır’a geldi. Vatandaşlarımız Genel Başkanımızı büyük bir coşkuyla karşıladı. Diyarbakır’da güne kadın sivil toplum kuruluşlarıyla kahvaltılı yaparak başlayan Sayın Özel’e; Kadın Kolları Genel Başkanı ve Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, Genel Başkan Yardımcıları Gökçe Gökçen ve Gül Çiftci ve Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu eşlik etti. Medya kadar vatandaşımızın ilgisi de Genel Başkanımızın ziyaretlerinin öneminin göstergesi. Ülkemizde yaşanan sorunlarının çözümü için Genel Merkezimiz başta olmak üzere tüm il ve ilçe örgütlerimizle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.