ÖZKAN YALIM: UŞAK'IN ALT YAPI SORUNU VAR LÜTFEN ÇOK DİKKATLİ OLALIM!



SeçkinHaberTv- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 25,26 ve 27. Dönem Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Uşak'ın kronikleşmiş sorunlarına ilişkin değerlendirmede bulundu. Uşak'ta büyük bir alt yapı sorunu olduğunu vurgulayan Vekil Yalım:" Geçtiğimiz gün yağan yağmur, Uşak'ın büyük bir alt yapı sorunu yaşadığının en büyük kanıtıdır"dedi.

Vekil Yalım, Uşak'ın kronikleşmiş sorunlarına değindi. Yağmur yağdığı an Uşak'ta hayatın durma noktasına geldiğini ve birçok yerde su baskınları yaşandığını ifade eden Vekil Yalım, yaptığı açıklamada şunları söyledi:" Geçtiğimiz günlerde yaşanan yağışlar göstermiştir ki Uşak'ın alt yapısı yoğun yağışlar karşısında yetersizdir. Bu nedenle Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarına lütfen uyalım!

"ALARM İLAN EDİLDİ"

15 Kasım 18.00'e kadar ALARM ilan edildi! Uşak İzmir Kütahya Afyon Manisa Eskişehir Kütahya Ege bölgesi için uyarı yapıldı! Bu illerde yaşayanlar önlemini alsın 15 Kasım 18:00'e kadar sürecek.15 Kasım 18.00'e kadar ALARM ilan edildi! Uşak İzmir Kütahya Afyon Manisa Eskişehir Kütahya - Türkiye ne yazık ki doğal afetlerin etkisi altında kalmaya devam ederken yeni bir son dakika uyarısı daha yapıldı. Pastırma yazı olarak anılan sıcak havalar devam ederken son yılların en sıcak Ekim ayı geride kalmıştı. Kasım ayında da hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken kış mevsimi için uyarılar peş peşe gelmeye başladı.

"LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"

Pek çok meteoroloji uzmanı Türkiye'nin en soğuk kışlarından birini yaşayacağını ifade ederken ekipler teyakkuz durumuna geçirilerek hazırlıklar başlatıldı. Özellikle de kış mevsiminde yaşanması beklenen elektrik kesintileri için alt yapı çalışmaları başlarken pek çok ilde eş zamanlı elektrik kesintileri yaşanacağı açıklandı. Lütfen dikkatli olalım."dedi.