Pazaryeri Panayırı son gününde de yoğun ilgi gördü

SEÇKİNHABERTV- Bilecik’in Pazaryeri İlçesinde 6 gün süren Geleneksel Pazaryeri Panayırı son gününde de vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 

 

Hediyelik eşyadan hırdavata, yiyecek, giyim eşyalarının satıldığı, yöresel ürünlerin sergilendiği  ve oluşturulan lunaparkla vatandaşların ve çocukların eğlendiği 3. Geleneksel Pazaryeri Panayırı dün gece son buldu.

 

 

50 yıl sonra tekrardan kurulmaya başlanan panayırdan vatandaşlarda memnuniyetini dile getirirken, Panayır’a Bursa’dan katılan Fatih Biçer, “Pazaryeri’ne böyle güzel bir fuar alanı oluşturduğu için Zekiye hanıma teşekkür ediyoruz. Her yöreden bütün lezzetler var. Ulaşılamayan bütün imkanlar Pazaryeri’nde var. Böyle bir programı oluşturduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

“Katılım yüksek”

 

 

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, ilçede kurulan panayıra katılımın yüksek olduğunu ifade ederken, “Pazaryeri Belediyesi olarak geleneksel hale getirdiğimiz Pazaryeri Panayırımız dün gece son buldu. Panayırımızda ve ilçemizde Bursa, Bilecik, Eskişehir, Kütahya, İzmit, Sakarya, İstanbul, Ankara ve birçok ilden misafir ağırladık. 7’den 70’e vatandaşlarımız 6 gün boyunca panayırımızdan alışveriş yapıp, eğlenme fırsatı buldu. İlçemizi ziyaret edip panayırımıza katılan herkese ve panayır süreci boyunca görev yapan belediye personelimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

(HABER: PAZARYERİGÜNDEM/BİLECİK)