SEDAT ALTINKÖK: UYAN TÜRK! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SEÇKİNHABERTV-  Adil Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkan Yardımcısı Sedat Altınkök, yaptığı son açıklamada Türkiye'nin tarihi ve kimlik meseleleri üzerine dikkat çeken ifadelerde bulundu. Altınkök, Osmanlı mirası üzerinden günümüz Türkiye'sinde sürdürülen tartışmalara değinirken, "Türküm diyemiyorsun? Türk değilsin." diyerek, Osmanlı torunu olduğunu iddia edenlere sert eleştirilerde bulundu.

Altınkök, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Türküm diyemiyorsun? Türk değilsin. Türk sanıyla kamufle olmuş ‘Osmanlı Torunuyum’ diyebilmektesin. Abdülhamit döneminde devlet yönetiminde görev alan Ermeniler vardı ve onlara Osmanlı: 'Kavm-i Sadıka' derdi. Sadık kavim. Onlar da Osmanlıyız derlerdi. Kavm-i Necip (seçilmiş millet) denen Araplar vardı. Onlar da sözde Osmanlı torunuydular. Abdülhamit döneminde devletin kılcal damarlarına kadar atanmış: Ermeni, Rum, Hırvat, Sırp, Rus paşaların, elçilerin, valilerin, vezirlerin çocukları ve de torunları da Osmanlı Torunlarıyız diyordu. Osmanlı bir ailenin adıdır, ırkın değil. İsyanları bahane ederek yüz binden fazla Türkmen’in başını kestiren, kuyulara dolduran Hırvat asıllı Kuyucu Murat Paşa (!)nın torunları da ‘Ben Osmanlı Torunuyum’ demekte.

Peki! Hiç araştırdın mı, bunlar neden ‘Ben Osmanlı’nın Torunuyum’ diyorlar acaba. Çünkü bunların hiç birisi TÜRK değil de ondan. ‘Ben Osmanlı Torunuyum’ derken, ‘Ben de Türk değilim’ demektesin farkında mısın? Kendi saltanatlarının devamı için; saraydaki yabancı hanımlarında teşvik ve kışkırtmasıyla öz oğullarını, kardeşlerini, amcalarını gözünü kırpmadan öldürten Osmanlıdır. Halifeliği aldıktan sonra Arap’ın Eşari din adamlarını ve Eşariliği ikame eden de Osmanlı idi. İslam’ın bugünkü içler acısı durumunun nedeni Osmanlı ailesi ve yönetimidir. Türk vergi veren, askere giden, cahil bırakılan oldu, bırakan da Osmanlı idi! Genç Osman’ı bilmezsin, öğretmezler saraydaki Türk olmayanlar. Çünkü o bilinçli bir Türk’tü ve akıllı bir milliyetçi idi. O, 1621’lerde bu gerçeği Türk ve dünya gündemine sokmaya çalışmıştı ki Fransızlar ancak 168 yıl sonra 1789’da bu milliyetçilik fikriyle tanışabilmişlerdir.

Neden Genç Osman’ın adını bir kuruma vermezsiniz, veremezsiniz? Hiç düşündün mü? O, Türk aydınlanmasını istiyordu. Başarabilseydi, başartsalardı: Osmanlı Devleti hurafelerden, Arap kültüründen kurtulup çağın ilerisinde bir anlayışın temsilcisi olacaktı. O, şanlı devleti; dönme ve devşirmelerden arındırıp; Türk ve Türk kimliğine kavuşturmak istiyordu. Genç Osman Saraya Türk’ten başka kadın sokmak istemiyordu. Liyakatsız din adamlarından ve onların çağ ötesi görüş ve düşüncelerinden devleti kurtarmak istiyordu.

Ne oldu biliyor musun? Bu düşünce ve fikirlerini öğrenen soysuz devşirme araplaşmış Türk düşmanı Yeniçeriler, Genç Osman’ı yakalayarak Orta Camii avlusuna getirdiler, çırılçıplak edip çok çirkin davranışlarla Yedikule Zindanı’na götürdüler. Akıl almaz işkencelerle boğarak öldürdüler. ‘Osmanlı Torunuyum’ diyen Türk düşmanı hain köpekler! Ha, Genç Osman’ın 1600’lerde yapamadıklarını: 300 yıl sonra Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK yaparak düşen bayrağı yerden kaldırmıştır. Atatürk’e saldıranlar neyin peşindeler hâlâ anlayamadınız mı? Osmanlı’nın ‘KULLARIM’ diye hitap ettiği asil Türk milletine Atatürk, ‘EFENDİLER!’ diye hitap etmiştir. Atatürk bu asil milleti sadece ‘KUL’ olmaktan kurtarmamıştır. Arap kültür ve Emevi İslamlığından da İslam’ı kurtarmayı başarmıştır.

BOP Eşbaşkanı ve Türk olmayan hain yöneticiler 2024 yılındaki bu günlerde tekrar o günlere dönme gayreti vardır. Uyanık olmakta yarar var. ‘Osmanlı Torunuyum’ diyenler bilerek söylüyor ise kesin Türk değildir. İnsanlar uykudadırlar, ölünce uyanırlar! Bu yüzden uyku Türk’ün düşmanıdır. UYAN. Ne mutlu Türk’üm diyene!" dedi.