Şile Sahil Güvenlik Dalgıçlarından Deniz Dibi Temizliği

SEÇKİNHABERTV-Şile Sahil Güvenlik Dalgıçlarından Deniz Dibi Temizliği Sahil Güvenlik Komutanlığı, denizlerde her geçen gün artan kirliliğe dikkat çekmek ve deniz dibi temizlik çalışmaları gerçekleştirmek amacı ile Şile Limanı içerisinde temizlik gerçekleştirildi.

 

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Şile Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı dalgıçları deniz kirliliğine dikkat çekmek ve  vatandaşlara yönelik farkındalık oluşturmak amacı ile  deniz dibi temizliği etkinliği gerçekleştirildi.Çevre temizliği duyarlılığı oluşturmak amacıyla Şile Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar liman içersinde  gerçekleştirilen deniz yüzeyi ve dip temizliği çalışmasına  Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve İlçe protokolü katıldı .  Yapılan Deniz dibi temizliğinde denize atılan  plastik malzemeler denizden çıkararak kıyıya çekildi.

“Temiz bir çevre demek, yeşil ve mavi bir gelecektir. Yarınlarımıza yaşanabilir bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğu…” anlayışıyla vatandaşların doğaya ve çevreye karşı duyarlı olunması istendi.

(HABER.Nurcan Kırcalı)