Yaylakonak Belediyesi’nden Üniversite Öğrencilerine Nakdi Yardım Desteği

SEÇKİNHABERTV- Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için üniversite okuyan öğrencilere yönelik nakdi yardım yapılması kararı alındığını ve bu kararın mecliste oy birliği ile kabul edildiğini açıkladı. Başkan Aydın, geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönem de Yaylakonak Belediyesi’nin her zaman eğitim ve öğrencilerin ihtiyaçlarına öncelik verdiğini vurguladı.

Başkan Aydın, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Eğitim Her Zaman Önceliğimiz Olmuştur"

“Yaylakonak Belediyesi olarak her zaman eğitime ve öğrencilerimize büyük önem verdik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin eğitim süreçlerine katkı sağlamak, bizler için büyük bir sorumluluktur. Geçtiğimiz dönemde de öğrencilerimize karşılıksız olarak burs vermiştik. Bu dönem 2024-2025 eğitim-öğretim yılı için üniversitede eğitim gören öğrencilerimize yönelik nakdi yardım yapılması kararı, meclisimizde oy birliği ile kabul edilmiştir. Bu yardım, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamada onlara bir nebze olsun destek olacaktır. Halkımıza ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun.”

Başvurular 9 Eylül Pazartesi Günü Başlıyor

Başkan Aydın, nakdi yardım başvurularının 9 Eylül Pazartesi gününden itibaren belediyeye yapılabileceğini duyurdu. Yardımdan yararlanmak isteyen öğrencilerin, ikametgah belgesi, kimlik fotokopisi, banka iban numarası, öğrenci durum belgesi ve başvuru dilekçesi ile belediyeye başvurmaları gerektiğini belirtti. Dilekçe örneğinin belediyede mevcut olduğunu da ekleyen Aydın, başvuruların eksiksiz yapılmasını hatırlattı.

Yaylakonak Belediyesi Gençlerin Yanında

Yaylakonak Belediyesi, öğrencilerin eğitim hayatlarını daha rahat sürdürebilmeleri adına her türlü desteği vermeye devam edecek. Başkan Abuzer Aydın, “Eğitim, bir ülkenin geleceğidir. Öğrencilerimizin yanında olmaya, onlara destek vermeye devam edeceğiz. Nakdi yardım projemizle, gençlerimize bir nebze de olsa katkı sağlamak istiyoruz. Gelecekleri için elimizden geleni yapacağız” dedi.