Dünya Bisiklet Günü’nde sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler
Dünya Bisiklet Günü’nde sağlıklı yaşam için pedal çevirdiler
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Bisiklet Günü kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ve bisiklet derneklerinin katılımıyla anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’nü renkli ve anlamlı bir etkinlikle kutladı.
İl Sağlık Müdürlüğü, bisiklet dernekleri ve çok sayıda bisiklet severin katılımıyla Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilen programda, bisiklet kullanımının sağlık ve çevre üzerindeki olumlu etkilerine vurgu yapıldı.
SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER
“Sağlık İçin Pedal Çevir” sloganıyla düzenlenen etkinlikte katılımcılar, Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde pedal çevirerek aktif yaşamın önemine dikkat çekti. Her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği programda, bisikletin günlük yaşamın bir parçası haline gelmesi gerektiği mesajı verildi.
DÜZENLİ EGZERSİZ VE BİSİKLETİN ÖNEMİ
Etkinlik kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından katılımcılara sağlıklı yaşam, fiziksel aktivitenin önemi ve düzenli egzersizin insan sağlığı üzerindeki olumlu etkileri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
FİDAN DİKTİLER
Programın sonunda Dünya Bisiklet Günü’nün anısına fidan dikimi gerçekleştirildi. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilen etkinlik, toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.