İZDO Öğrenci Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
İZDO Öğrenci Kongresi Yoğun Katılımla Gerçekleşti
SEÇKİNHABERTV- İzmir Dişhekimleri Odası (İZDO) Öğrenci Komisyonu'nun bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği İZDO Öğrenci Kongresi, 5 üniversiteden 600'e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.
SEÇKİNHABERTV- İzmir Dişhekimleri Odası (İZDO) Öğrenci Komisyonu'nun bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği İZDO Öğrenci Kongresi, 5 üniversiteden 600'e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.
SEÇKİNHABERTV- İzmir Dişhekimleri Odası (İZDO) Öğrenci Komisyonu'nun bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği İZDO Öğrenci Kongresi, 5 üniversiteden 600'e yakın öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.
Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde iki gün boyunca devam eden kongreye Ege Üniversitesi, 9 Eylül Üniversitesi, Demokrasi Üniversitesi, Katip Çelebi Üniversitesi ve Tınaztepe Üniversitesinin Diş Hekimliği Fakültesi öğrenci ve akademisyenleri katıldı.
Saygı durşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan İZDO Genel Sekreteri Dt. Cenker Aktaş, “Bugün burada bulunan Dişhekimliği öğrencileri mesleğimizin geleceği adına bizlere umut ve güç vermektedir. Bu yoğun katılım sizlerin öğrenmeye olan isteğini, gelişime verdiğiniz önemi, mesleğinize duyduğunuz bağlılığı açıkça ortaya koyuyor. İki gün boyunca alanında yetkin 13 değerli hocamız tarafından gerçekleştirilecek sunumlarla hem teorik bilginizi pekiştirecek; hem de güncel gelişmeleri yakından takip etme fırsatı bulacaksınız. Bilimsel programın sizlere sadece bilgi değil aynı zamanda da bakış açısı kazandıracağına inanıyorum. İZDO olarak her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen öğrenci kolumuzun her bir emek veren üyesine değerli hocalarımıza, katkı sağlayan firmalara katılım gösteren siz, diş hekimi adayı öğrencilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YENİLİKLERE AÇIK OLUN MESAJI
İZDO Öğrenci Komsiyonu Başkanı Furkan Temur da konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Mesleğini gerçekten önemseyen insanlar öğrenmek için ekstra zaman ayıran insanlardır. Biz bu kongreyi hazırlarken özellikle şunu düşündük. Buradan çıkan herkesin yanında sadece bir katılım belgesi değil, gerçekten aklında kalan bir şeyler götürmesini istedik. Bir organizasyonun büyüklüğünü ortamın enerjisi, insanların heyecanı ve ortaya koyduğu emek belirliyor. Bugün burada o enerjiyi hissedebiliyor olmak bizim için çok kıymetli. Umarım bu 2 gün boyunca sadece yeni bilgiler edinmekle kalmaz, yeni insanlarla tanışır, yeni fikirler keşfeder ve geleceği dair motivasyonunuzu biraz daha artırırsınız. Çünkü bazen insanın kariyerine yön veren şey büyük kararlar değil, doğru zamanda bulunduğu doğru ortamda olmakta. Başta öğrenci sorumlusu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Emre Aydın ve Genel Sekreterimiz Cenker Aktaş hocamıza ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim”
AKADEMİK SUNUMLAR YAPILDI
Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde iki gün süren farklı oturumlarda Prof. Dr. Bilge Hakan Şen, Dr. Dt. Elif Aygün Çimentepe, Dt. Olcay Dilber, Prof. Dr. Dilşah Çoğulu, Prof. Dr. Ali Gürkan, Dt. Arda Hacarlıoğlu, Dt. Onur Yedikara, Prof. Dr. Candan Efeoğlu, Prof. Dr. Gülcan Coşkun Akar, Uzm. Dt. Bekir Durmaz, Prof. Dr. Mehmet Emin Kaval, Doç. Dr. Ceren Özeren Keşkek ve Dr. Dt. Deniz Ertüz diş hekimliği alanındaki güncel bilgileri katılımcılarla paylaştı.
İzmir HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.